BUDI FOODIE

Osvoji specijalističko usavršavanje na najboljim svjetskim kulinarskim institutima!


Chef i vlasnik najboljeg hrvatskog restorana te nositelj Michelinove zvjezdice – Rudolf Štefan osnovao je zakladu Budi Foodie s ciljem omogućavanja kvalitetnijeg obrazovanja mladim ljudima. Zakladu podupire tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska, čija tržišna uspješnost, bogato znanje i poznavanje sektora ugostiteljstva i turizma te najaktualnijih svjetskim trendova stoje na raspolaganju cilju postizanja izvrsnosti u hrvatskom ugostiteljstvu. Podrška ovoj vrijednoj inicijativi dio je šireg obrazovnog programa za mlade u ugostiteljstvu koji će Coca-Cole HBC Hrvatska pokrenuti ove godine.


Ako imaš između 16 i 26 godina te svoju karijeru želiš graditi u području gastronomije i ugostiteljstva, prijavi se na naš natječaj i možda baš ti osvojiš specijalističko usavršavanje u inozemstvu personaliziranog tipa koje će najbolje odgovarati tvojim karakteristikama!


Hrana je u neraskidivoj poveznici s emocijom. Ipak, za izvornost na tanjuru potrebno je više od toga - potrebno je znanje. Upravo u želji za pružanjem što kvalitetnijeg obrazovanja osnovana je „Budi Foodie“ - zaklada gastronomske platforme Chefs´ Stagea namijenjena financiranju školovanja i usavršavanja mladih talenata u gastronomiji i ugostiteljstvu na ponajboljim kulinarskim institutima poput Basque Culinary Center, Cordon Bleu, pariškog Ferrandija ili talijanskog Intreccija.


Omogućiti edukaciju budućim naraštajima profesionalaca u ugostiteljstvu te na taj način podići standarde domaće gastronomske scene bila je zajednička želja i inicijativa Rudolfa Štefana, chefa i vlasnika restorana Pelegrini i Coca-Cole HBC Hrvatska.


Naime, od 18.01.2018. do 15.02.2019. provodimo natječaj u kojem kandidati od 16 do 26 godina imaju priliku osvojiti specijalističko usavršavanje u kulinarskim institucijama svjetskog glasa. Vrijedno je spomenuti da se tip edukacije kao i sami institut odabiru potpuno personaliziranim principom, kako bi obrazovanje što bolje odgovaralo karakteristikama i vještinama kandidata, što je naravno potpomognuto zakladnim financijskim sredstvima.

Diploma strukovne škole nije uvjet, međutim podrazumijeva se da kandidati već djeluju u nekom području ugostiteljstva i gastronomije s izraženom ambicijom i željom za napretkom. Obzirom na različitost profila koji se mogu prijaviti na natječaj, kriteriji vrednovanja biti će prevenstveno talent, a zatim relevantnost iskustva i edukacije te motivacija.

Prijava je jednostavna i sastoji se od svega tri koraka. Potrebno je ispuniti obrazac s osobnim podacima, priložiti motivacijsko pismo i pismo preporuke te po želji priložiti originalni video materijal koji pokazuje da si baš ti taj mladi talent kojeg tražimo.

Sve navedene dokumente potrebno upisati i učitati u nastavku stanice do 15. veljače 2019., a dobitnici će biti proglašeni 19. ožujka 2019. na drugom izdanju kongresa Chefs´ Stage u Šibeniku.

Za sva pitanja obratite se pismenim putem na mail adresu: info@chefsstage.com

Osobne informacije

Radno iskustvo

Obrazovanje i osposobljavanje

Osobne vještine